Jestem dyplomowanym specjalistą ds. żywności i żywienia oraz technologiem żywności. Połączenie tych dwóch specjalności pozwala mi lepiej zrozumieć potrzeby żywieniowe moich pacjentów, a 17 lat w zawodzie to baza doświadczeń budująca silne filary mojej specjalizacji. Szczególnie ważnym elementem mojej drogi zawodowej jest praca dietetyka klinicznego w Puckim Hospicjum stworzonym przez Księdza Jana Kaczkowskiego. Zawód który wykonuję to połączenie pasji, miłości do ludzi, dobrego, świadomego żywienia jako warunku dobrego życia i zdrowia. Źródłem satysfakcji i siły w moim zawodzie jest obserwowanie poprawy zdrowia prowadzonych przez mnie pacjentów.
Prowadzę szkolenia i warsztaty z zakresu prawidłowego żywienia, warsztaty kulinarne, zajęcia edukacyjne dla dorosłych i dzieci. Nieustannie poszerzam swoją wiedzę uczestnicząc w sympozjach naukowych, szkoleniach i kursach.